1
Ναύτιλοι της Helmepa
10 Ιουνίου 2023
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Δηλώστε συμμετοχή για το summer camp Isalos.net – HELMEPA στις Οινούσσες

Σας ενδιαφέρει να περάσετε ένα δημιουργικό και γεμάτο γνώσεις για τη ναυτιλία 3ήμερο σε έναν από τους σπουδαιότερους και ιστορικότερους ναυτότοπους της χώρας μας;

Η Isalos.net και η HELMEPA διοργανώνουν Κύκλο Θερινών Διαλέξεων (Summer Camp) στις Οινούσσες στις 9 – 11 Ιουλίου με θεματική «Αειφόρος Ανάπτυξη στη Ναυτιλία - εταιρική υπευθυνότητα, ατομικές δεξιότητες και καινοτομία στη σύγχρονη ναυτιλία», με προσκεκλημένους ομιλητές από τη ναυτιλιακή κοινότητα και συμμετέχοντες σπουδαστές, φοιτητές και απόφοιτους ΑΕΝ και ΑΕΙ που σχετίζονται με συναφή αντικείμενα.

Tο Summer Camp θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Οινουσσών, με την επιστημονική αρωγή του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την υποστήριξη των WISTA Hellas και Συνδέσμου Φίλων Οινουσσών. Θα περιλαµβάνει διαλέξεις, ξεναγήσεις αλλά και ανοιχτούς διαλόγους για θέµατα νέων πράσινων τεχνολογιών, πολιτικών και νοµοθεσιών για τη γαλάζια ανάπτυξη, τη βιωσιµότητα της ναυτιλίας και την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος. Το αναλυτικό πρόγραμμα των 3 ημερών είναι διαθέσιμο εδώ. Οι συµµετέχοντες/ουσες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Πανεπιστήµιο Αιγαίου.

Στο Summer Camp μπορούν να πάρουν μέρος και Ναυτίλοι της HELMEPA, εφόσον ανήκουν σε κάποια από τις ακόλουθες ομάδες:

•             Δευτεροετείς, τριτοετείς και τελειόφοιτοι σπουδαστές ΑΕΝ
•             Νέες/-οι Αξιωματικοί Ε.Ν. έως 27 ετών
•             Δευτεροετείς, τριτοετείς και τελειόφοιτοι φοιτητές ΑΕΙ με γνωστικό αντικείμενο τις ναυτιλιακές, πολυτεχνικές ή περιβαλλοντικές σπουδές.
•             Μεταπτυχιακοί φοιτητές σε προγράμματα σπουδών ναυτιλιακής, πολυτεχνικής ή περιβαλλοντικής κατεύθυνσης
•             Στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας έως 27 ετών με τουλάχιστον 1 έτος προϋπηρεσίας στη ναυτιλία

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για συμμετοχή, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα σημειώνοντας (και) την ιδιότητα του Ναυτίλου. Η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι και την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος απαιτείται η επισύναψη βιογραφικού σημειώματος καθώς και συστατικής επιστολής από εργοδότη ή από καθηγητή. Τονίζεται ότι, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από τους διοργανωτές και η συμπλήρωση της φόρμας δεν εγγυάται τη συμμετοχή στο Summer Camp.

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;
•             Η συμμετοχή στο Summer Camp είναι εντελώς δωρεάν, κατόπιν εξέτασης της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την υπεύθυνη επιτροπή του προγράμματος.
•             Οι διοργανωτές θα μεριμνήσουν για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς των συμμετεχόντων από τη Χίο προς τις Οινούσσες και αντίστροφα, τη διαμονή τους στο νησί, καθώς και τη διατροφή τους. Συγκεκριμένα, οι 25-30 συμμετέχοντες θα διαμείνουν εντελώς δωρεάν στο Μαθητικό Οικοτροφείο, σε δωμάτια των 4 ατόμων, ανά ζεύγη.
•             Οι ενδιαφερόμενοι που θα ταξιδέψουν από Πειραιά για Χίο με επιστροφή, δικαιούνται έκπτωση 30% επί της αξίας του εισιτηρίου τους χάρη στην ευγενική προσφορά της Attica Group. Η έκπτωση ισχύει και για μεταφορά ΙΧ οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δημιουργικο  Isalos.net  HELMEPA - Maritime Sustainability Summer Camp

Νέα / Ανακοινώσεις

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

Φωτογραφία της Εβδομάδας

potw-20190709-small2

Μαθαίνω για την Κλιματική Αλλαγή

banner-klimatiki-allagi

Θαλάσσιο Περιβάλλον: Διερευνώντας τη σχέση του μαζί μας

2014-mar-env-our-rel-with-it

Βίντεο της Εβδομάδας

votw-20190222

Ας μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα!

2017-oikologiko-apotypwma

.

 

Seagull-epistrefoumeallaprosexoume