1
Ναύτιλοι της Helmepa
10 Ιουνίου 2023
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Έκφραση Ευγνωμοσύνης

Στην περίοδο αυτή που διανύουμε, γεμάτη προσωπικές και συλλογικές προκλήσεις, εμείς στην HELMEPA ευχόμαστε στα Μέλη μας, συναδέλφους και φίλους, Υγεία, Δύναμη και Αντοχή.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον αόρατο αυτό εχθρό βρίσκονται σήμερα γιατροί και νοσηλευτές, τους οποίους όλοι χαιρετίζουμε ως τους καθημερινούς μας ήρωες. Στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης όμως, οι παγκόσμιες θαλάσσιες μεταφορές παίζουν ένα κρίσιμο ρόλο. Περίπου 80% με 90% του παγκόσμιου εμπορίου μεταφέρεται δια θαλάσσης: ενέργεια, πρώτες ύλες και μεταποιημένα προιόντα, περιλαμβανομένων των ιατρικών και φαρμακευτικών υλικών, τόσο αναγκαίων αυτόν τον καιρό. Διαχειρίστριες εταιρείες, αρχές λιμένων, αξιωματικοί και πληρώματα στα πλοία και προσωπικό ναυτιλιακών εταιρειών στην ξηρά εργάζονται όλοι σκληρά για να διατηρήσουν τη ροή της πηγής ζωής του διεθνούς εμπορίου ανεμπόδιστη.

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη μας στους ναυτικούς – άνδρες και γυναίκες – όλων των εθνικοτήτων, οι οποίοι κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες συνεχίζουν να υπηρετούν και να εξυπηρετούν την παγκόσμια κοινότητα.

Σε όσους από εμάς έχουμε τη δυνατότητα να μείνουμε και να εργαζόμαστε από το σπίτι, ο Γλάρος της HELMEPA στέλνει το μήνυμα του “Μένουμε Σπίτι”, όχι μόνο για τη δική μας υγεία και των οικογενειών μας αλλά για χάρη όλου του κόσμου.

Ευχόμαστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς!
Γραμματεία HELMEPA
 
 
menoumespiti

Νέα / Ανακοινώσεις

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

Φωτογραφία της Εβδομάδας

potw-20190709-small2

Μαθαίνω για την Κλιματική Αλλαγή

banner-klimatiki-allagi

Θαλάσσιο Περιβάλλον: Διερευνώντας τη σχέση του μαζί μας

2014-mar-env-our-rel-with-it

Βίντεο της Εβδομάδας

votw-20190222

Ας μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα!

2017-oikologiko-apotypwma

.

 

Seagull-epistrefoumeallaprosexoume